Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
Jums geriausias Dj'us???
Sunkus labai klausimas yra daug geru DJ jei neskaitysim muzikos prodiuseriu kaip DJ kas paskutiniu metu yra labai maisoma, vistiek viena kazin ar galeciau nurodyt cia reiktu koki penketuka rasyt kaip minimum ir jis manau butu toks: 1.Hybrid 2.AMB 3.D-Phrag 4.Meat Katie 5.Dopamine Ir isties galeciau si sarasa dar testi nes mazai yra zmoniu klausanciu electronine muzika kuriu skonis nekintantis, visa laik atsiranda nauju Dj ar tiesiog pradeda kist megstamos muzikos kryptis.
Joa va butent muzikos o ypac klubines muzikos pasaulis yra nuolat evoliucionuojantis ir vystantis i prieki, pastoviai turi stebeti kas vyksta pasaulineje muzikos arenoje...kad neatsiliktum..atsiranda naujoviu, nauju Dj'u, savotisku stiliu derinimu ir panasiu dalyku..todel isrinkti viena megstama Dj'u yra sunku..nes pati club muzika, yra tam tikra prasme specifine..viena karta, esant vienokiai ar kitokiai nuotaikai, tau reikia pasiklausytis viekokio stiliaus tracko, kita karta renkiesi kazka kitka..aisku kazkokiam vienam stiliui dazniausiai teikiame prioritetine vieta...
Ane :) mano pasisakyme neisgirsite negirdetu didzeju :D tai va... Sutikciau su eradication.... tapo iprasta sakyti, kad va tarkim koks nors deadmau5 (kuris man nepatinka) yra geras didzejus. Bet tai is tiesu jis geras (kaikam) prodiuseris, o ne didzejus... nes tiesa sakant, nesu girdejes ne vieno jo seto. bet siaip, kas jau kas, bet man vis delto tapo iprasta gerais didzejais vadinti savo taip mylima Nic Fanciulli, kartu su juo Paul Sparks... toliau Yvel and Tristan... beto man patinka tribal, taigi Dj Chus tikrai zino ka daro tame reikale. dar minint progressiva, gerai gabalus atrenka G-Pal... bet jau jau prabiltume apie prodiuserius, tai mano dievas dabar: FORMAT B :)
Aciu Tadai uz nuomone
Uzsikabliavai ziuriu tu irgi su tuo Format B :) geri geri jie. man dabar geriausias Radio Slave - GrindHouse (Dubfire's Terror Planet Remix)... imesk, pamatysi - visi sius :) ir siaip uzsikabliavau su Dubfire'iais ir Radio Slave'ais. Taip pat pradejau klausyt Elite Force bei Meat Katie Setu. Sekmes ieskant kanors gero is ju playlisto
Inguciukai, naujas smotas tau: Mauro Picotto - Komonster Skanaus
Inguciukuliukuliukuciukai: Kimito Lopez - Arabian Queen (Original Mix)
Nu ka, dar nauju smoteliu :) White Resonance - Ice Moon (Side Behind Remix) Grunjah - Regeneration (Schubert Static Mix) (isleistas siandien, penktadieni, 2009 04 24) Taigi sekmes ieskant
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.